3 Имоти Велико Търново | Виктория имоти

Таня Хрелева - брокер

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

  • Email hreleva@victoriaimoti.com
  • Мобилен тел.0895269196

Таня Хрелева


Здравейте!

Казвам се Таня Хрелева.  Заедно с управителя Георги Славчев  учредихме Агенция „ВИКТОРИЯ ИМОТИ”  през 2009г. Работя като консултант недвижими имоти и до момента, като целта ми е при посредничеството във връзка с покупко - продажбата на имоти да бъда съпричастна с клиентите си и оправдая напълно тяхното доверие.  Доверие, което да заслужа благодарение на възможно най-добрата информираност за целия пазар на недвижимите имоти, както и за доходността и възвръщаемостта на  инвестициите им в  недвижими имоти.

Завършила съм средното си образование в Икономически техникум – В.Търново през 1989г., специалност „Счетоводна отчетност”, а през 1997 година се дипломирах като „магистър по икономика” в Стопанска академия „Д.А.Ценов” – гр. Свищов, спец. „КАФД”.  Също така през 2008г. имам две допълнителни квалификации за завършени курсове за брокер на недвижими имоти към Центъра за професионално обучение към АДРЕС Недвижими имоти и  „ДИКСИО” ЕООД- гр. София.

За мен на първо място винаги e стоял професионализма. Затова вярвам, че благодарение на дългогодишният ми житейски опит и отдаденост на тази отговорна професия, успявам да го постигна! А за да бъда професионалист уважавам и спазвам принципите на работа, както и качества като  честност, лоялност, отговорност за проблемите на Клиента.

Пълно удовлетворение за мен е когато приключвайки сделката, Клиента си тръгне с усмивка на лице, изразявайки своето задоволство  и отнесе със себе си спомена за нашата съвместна работа. Няма нищо по ценно от признанието на  Клиента, както и неговата  препоръка на  приятели и познати. Всичко това създава усещане за абсолютна пълнота!


Нaй-новите оферти на Таня Хрелева

56 m2 Ново строителство Тухла
50 m2 Старо строителство Тухла
86 m2 Ново строителство Тухла


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА ЕКСПЕРТНА КОНСУЛТАЦИЯ

© 2016 Виктория имоти. Всички права запазени.